Training Politiek is mensenwerk

Politiek is mensenwerk – unieke training

Leer tijdens de unieke training Politiek is mensenwerk om door de bril van een politicus naar uw eigen organisatie te kijken. Maak kennis met de belangrijkste do’s en don’ts van de politieke arena. Want natuurlijk wilt u dat politici de doelstellingen van uw organisatie respecteren en waarderen, zodat zij daar tijdens hun dagelijks werk ook rekening mee houden. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Deze training biedt concrete tips.

 Doelen en belangen

Werkt u bij een maatschappelijke organisatie, dan krijgt u vroeg of laat met de politiek te maken. Lokaal, regionaal of nationaal. Dan is het handig om te weten waar u allemaal rekening mee moet houden als u een politicus benadert. Hoe kunt u ervoor zorgen dat doelen en belangen samenvallen?

 Ervaring in wereld van politiek

Drie zeer ervaren trainers (Anne Graumans, Arjen Berkvens en Wim Klei) hebben hun sporen verdiend in het politieke handwerk, met meer dan twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland. Zij nemen u in deze pilottraining mee in de wereld van de politiek. De uiteindelijke locatie van de training maken wij ruim op tijd bekend.

Wilt u meer weten over deze uitdagende, experimentele training? Of aanmelden? Neem contact op met Anne Graumans, anne.graumans@bureaupolitiek.nl of 06-19350838

Doelgroep

Medewerkers, managers, bestuurders, directeuren van maatschappelijke organisaties 

Datum

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s